Kontakt os

Indtast dine oplysninger, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Jeg ønsker at blive kontaktet vedr. en uforpligtende samtale

Intelligent telefoni

Markedets nyeste og mest intelligente telefoniløsning til erhvervslivet
ipnordic tilbyder markedets nyeste og mest intelligente telefoni, der opfylder alle krav, som en virksomhed kan have til en moderne kommunikationsplatform.

Global telefoniløsning med ubegrænsede funktioner
Den højfleksible telefoniløsning fungerer globalt uden geografiske begrænsninger og med næsten ubegrænsede funktioner.  Løsningen giver virksomheden billig, hurtig, fri og ukompliceret kommunikation, der afføder økonomiske besparelser og forøget produktivitet.

Totalintegreret telefoni med ubegrænset kapacitet
ipnordic leverer totalintegreret telefoni, hvor alle virksomhedens telefoner og kommunikationslinjer, nationale som internationale, integreres i én komplet løsning; en kommunikationsplatform med ubegrænset kapacitet og talrige funktioner. Virksomheden skal således blot definere virksomhedens behov og ønsker, hvorefter ipnordic skræddersyr netop den unikke løsning, der opfylder virksomhedens præcise behov.

Hosted telefonomstilling
Telefoni fra ipnordic overflødiggør de dyre og vedligeholdelseskrævende faste telefonomstillingsanlæg. Virksomheden vil med en telefoniløsning fra ipnordic få et hosted omstillingssystem, der konstant opdateres med de nyeste funktioner, og som er kompatibelt med alle telefontyper. I takt med ændringer af virksomhedens behov kan systemet tilpasses inden for minutter. En telefonomstilling har base i eksterne servere, der kontinuerligt kopieres, hvilket gør, at nedetid vil kunne minimeres til sekunder.

Support og service i særklasse
ipnordic yder support og service i særklasse. 24 timer i døgnet er professionel support klar til at sikre kunden markedets mest optimale driftsstabilitet.
 

Dine fordele

Keep it simple

IPNORDIC´S MOBILABONNEMENT IMØDEKOMMER ETHVERT BEHOV

Læs mere om det her

IPNORDIC VIDEO