Kontakt os

Indtast dine oplysninger, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Jeg ønsker at blive kontaktet vedr. en uforpligtende samtale

Telefonomstilling med totalintegreret telefoni

Hosted telefonomstilling har ingen geografiske begrænsninger, og er en global kommunikationsplatform, der integrerer alle jeres telefontyper og kommunikationslinjer i een løsning.

Kapacitet og funktioner uden begrænsninger
Omstillingssystemets kapacitet er ubegrænset, og funktionerne er så mangfoldige, at I næsten har ubegrænsede muligheder og blot skal definere jeres behov. Herefter skræddersyes systemet, så det præcist opfylder jeres behov.

Topprioriteret support og service
ipnordic yder support og service i særklasse. Professionelle servicemedarbejdere står klar døgnet rundt med markedets hurtigste og bedste support.

Optimal oppetid og opdatering
Hosted baseret telefonomstilling har base i eksterne servere, der kontinuerligt kopieres. Indtræffer der en serverfejl, vil nedetiden kunne minimeres til sekunder. Omstillingssystemet opdateres løbende med de nyeste funktioner.

Fleksibel og kompatibel telefonomstilling
Omstillingssystemet er kompatibelt med alle telefontyper, og systemets funktionalitet vil være den samme uanset hvilke telefoner, der anvendes hos jer. Enhver ændring af omstillingssystemet, i takt med jeres ændrede behov, udføres nemt inden for få minutter, hvilket gør systemet til et af de absolut mest fleksible af slagsen.

Telefonomstilling uden dyre installationer og serviceaftaler
Med hosted telefonomstilling fra ipnordic frigøres I for dyre faste installationer og dertil knyttede serviceaftaler, idet systemet alene drives fra eksterne servere således, at I blot behøver jeres telefoner.

Dine fordele

Keep it simple

IPNORDIC´S MOBILABONNEMENT IMØDEKOMMER ETHVERT BEHOV

Læs mere om det her

IPNORDIC VIDEO